“Atos osiguranje” uz Kotorvaroške veterane

Atos-osiguranje-i-veterani-Mladost-Kotor-Varos

“Atos osiguranje” uz Kotorvaroške veterane

Da se dobar glas daleko čuje najbolje svjedoči podrška „Atos osiguranja“ fudbalskim veteranima Kotor Varoša, koji već treću godinu djeluju u okviru Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije Kotor Varoš.
Brojna gostovanja u zemljama bivše Jugoslavije i najava međunarodnih turnira u skorijoj budućnosti nisu ostala neprimjećena, a zahvaljujući podršci osiguravajućeg društva „Atos osiguranje“ fudbalski veterani iz Kotor Varoša su dobili novu sportsku opremu.
Riječ je o 22 kompleta sportske opreme koji će biti promovisani na predstojećoj turneji u Sloveniji i Austriji, gdje će Kotorvarošani učestvovati na međunarodnim turnirima.

Direktor banjalučke filijale „Atos osiguranja“ Goran Bunić je pohvalio napore i entuzijazam fudbalskih veterana u promociji zdravog života, sportskog duha, ali i lokalne zajednice.
– Čuli smo da u Kotor Varošu postoji jedna zdrava sportska priča u kojoj su druženje i prijateljstvo bez granica na prvom mjestu. Slobodno mogu reći da je riječ o izuzetnim sportskim i ljudskim veličinama koji su u ovom trenutku najbolji ambasadori Kotor Varoša – istakao je Bunić i pozvao sve kotorvaroške privrednike da budu uz one koji vrijede.

Igor Milanović, vlasnik Atos osiguranja, je sa zadovoljstvom prihvatio saradnju sa kotorvaroškim fudbalskim veteranima.
– Atos osiguranje je prepoznalo aktivnosti kotorvaroških fudbalskih veterana, a zahvaljujući njihovim nastupima u inostranstvu i zemljama okruženja i mi ćemo biti dio sportske priče koja ima za cilj da promoviše rekreaciju i zdrav život – rekao je Milanović.

Kapiten kotorvaroških fudbalskih veterana Aleksa Vučanović se zahvalio rukovodstvu Atos osiguranja i pozvao i druge privredne subjekte da slijede njihov primjer.
– Predvođeni sloganom „Za miran san“ nastavljamo sa planiranim aktivnostima, a uz podršku Atos osiguranja one će biti lakše ostvarive – poručio je Vučanović.

 

Za miran san, Vaše Atos osiguranje

Podijeli