ATOS OSIGURANJE OD SADA U GRAWE PORODICI

ATOS OSIGURANJE OD SADA U GRAWE PORODICI

Jedna od najpoznatijih austrijskih osiguravajućih kuća Grawe odnedavno je postala većinski vlasnik Atos osiguranja, nekadašnjeg Bobar osiguranja. Osim ulaska u veliku porodicu osiguravajućih kuća sa dugom tradicijom i imenom prepoznatljivim u svijetu, ovo preuzimanje donijelo je banjalučkom Graweu dodatno osnaženje pozicije na tržištu osiguranja i pozicioniralo ga na višu stepenicu pouzdanih osiguravajućih kuća.

Višemjesečni pregovori o preuzimanju Atos osiguranja uspješno su okončani 5. septembra 2018. godine kada je Grawe postao vlasnik 99,617 odsto akcija. Zaokruživanje vlasničke strukture očekuje se u skorije vrijeme, a Atos za sada neće mijenjati ni svoje ime ni status posebnog pravnog lica.

Atos osiguranje se u Republici Srpskoj i Federaciji Bosne i Hercegovine do sada čvrsto pozicioniralo kao prepoznatljiva, ozbiljna i pozdana kuća koja svojim klijentima nudi efikasne proizvode iz oblasti osiguranja, garanciju kvaliteta usluga, kao i proaktivan pristup klijentima.

Kao kćerka firma jedne od najpoznatijih osiguravajućih kuća u Evropi, Atos oguranje nastavića svoju uspješnu misiju, unapređivati politiku poslovanja i pristup klijentima, a samim tim graditi i ostvarivati velike planove za budućnost na tržištu osiguranja.

Atos osiguranje zastupljeno je u oba entiteta, sa devet filijala, od čega 59 kancelarija u Republici Srpskoj i 19 u Federaciji Bosne i Hercegovine. Iako je prvobitno postojalo i bilo orijentisano samo na području Republike Srpske, Atos osiguranje je vrlo brzo postalo zastupljeno na području cijele Bosne i Hercegovine i nastavlja sa tendencijom širenja mreže poslovnica i filijala.

Svim korisnicima Atos osiguranje nudi polise za osiguranje vozila, imovine i lica.

Kada se govori o osiguranju vozila, pored zakonski obaveznog osiguranja od automobilske odgovornosti, vlasnicima i korisnicima motornih vozila u ponudi su potpuno i djelimično kasko osiguranje.

Osiguranje imovine obuhvata polise prilagođene potrebama pravnih, ali i fizičkih lica. Atos osiguranje pruža miran san građevincima osiguranjem zaštite uloženog kapitala kroz osiguranje objekata u izgradnji i montaži.

Vlasnici robe, prevoznici i špediteri u Atos osiguranju mogu da se obezbijede kroz dvije osiguravajuće polise kojim štite robu uključenu u transport.

Osiguranje od opšte građanske odgovornosti nudi se svim građanima, a tu je i kombinovano osiguranje stanova i stvari u njima, kao i mnoge druge mogućnosti za reparaciju štete nastale na imovini od kapitalnog značaja za domaćinstvo.

 

Za sve koji putuju u inostranstvo tu je putno zdravstveno osiguranje. Veoma je važna polisa osiguranja nezgode koja štiti osiguranika i njegove članove porodice od životnih neizvjesnosti kojima mogu biti izloženi.

Ako se zapitate šta je to što Atos osgiuranje izdvaja od svih ostalih, odogovr leži u tome što se svakoj polisi osiguranja pristupa sa velikom važnošću, uz uvažavanje ideja, želja i potreba naših klijenata.

Posebno smo ponosni na veliki broj klijenata koji nam se vraćaju iz godine u godinu, prepoznajući i potvrđujući naš kvalitet i profesionalnost. Sa našim klijentima gradimo odnos povjerenja i pouzdanosti kroz brzo i efikasno djelovanje. Naši aduti se kriju u profesionalnom pristupu i dobrim procjenama rizika, kao i kroz ulaganje u prevenciju šteta, putem kojih želimo pomoći klijentima da unaprijede kvalitet svog života i da uz nas imaju miran san.

Podijeli