Za miran san – Atos osiguranje

Sa kompanijom „MG Mind“ iz Mrkonjić Grada kao većinskim vlasnikom akcija, rekonstruisana osiguravajuća kuća „Bobar osiguranje“ će širom Republike Srpske djelovati pod imenom „Atos osiguranje“. Uz promjenu vlasničke strukture, novo ime donosi i unaprijeđenu poslovnu politiku, proaktivan pristup klijentima te velike planove za budućnost na tržištu osiguranja.

Predvođeno sloganom „Za miran san“, akcionarsko društvo „Atos osiguranje“ pokriva sve oblike neživotnog osiguranje pa će tako budućim korisnicima biti ponuđen izbor od 21 polisu za osiguranje vozila, imovine i lica. Usluge osiguranja će biti pružane preko razgranate mreže od 40 poslovnica i 9 filijala, smještenih u Banjaluci, Prijedoru, Bijeljini, Doboju, Trebinju, Zvorniku, Istočnom Sarajevu, Brčko distriktu te na Palama. Pored zakonski obaveznog osiguranja od automobilske odgovornosti, vlasnici i korisnici motornog vozila moći će obezbijediti svoje putne trase potpunim i djelimičnim kasko osiguranjem.

o-nama-atos-osiguranje

Osiguranje imovine obuhvata 14 polisa, koje su prilagođene potrebama pravnih, ali i fizičkih lica. „Atos osiguranje“ poljoprivrednicima garantuje miran san polisama za osiguranje usjeva, plodova i životinja, a građevincima zaštitom uloženog kapitala kroz osiguranje objekata u izgradnji i montaži.

Za vlasnike robe, špeditere i prevoznike su predviđene dvije osiguravajuće polise, kojim benefituju sva lica uključena u transport robe. Svim građanima je namijenjeno osiguranje od opšte građanske odgovornosti te kombinovano osiguranje stanova i stvari u njima, kao i mnoge druge mogućnosti za reparaciju štete nastale na imovini od kapitalnog značaja za domaćinstvo.

Boravak u inostranstvu je pokriven putnim zdravstvenim osiguranjem, koje će korisnici moći da dopune posebnim odredbama. Ipak, fokus restruktuirane osiguravajuće kuće ostaje na polisi osiguranja nezgode kojom se svim sugrađanima poručuje da uvijek misle na sebe i svoje najmilije.